Definitieve prijzen en afwerking woningen

12 september '24

Goed nieuws, de definitieve prijzen van De Buitenkans zijn bekend en staan online! Alle woningen zijn standaard al heel compleet uitgerust inclusief keuken en badkamer. Wat kost jouw favoriete bouwnummer en hoe zien de badkamer en keuken er uit? We laten je het graag zien! 

image alt

Standaard al heel compleet

De woningen in De Buitenkans worden voorzien van een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook de keuken is bij de prijs inbegrepen. In de brochure staat precies omschreven hoe de standaard keuken en badkamer er uit komt te zien. Heb je andere wensen? Geen probleem! Bespreek je wensen met de de verkoopadviseur van Middelkoop.

Sanitair- en keuken brochure

Vergroot de kans op een woning

Heb je nog geen financiƫle check aangevraagd en wil je de kans op een woning vergroten? Vraag deze dan snel aan! Wanneer de verkoop start kan je het document uploaden in jouw persoonlijke account.

Tom Tieman van de Rabobank is Financieel Adviseur Nieuwbouw en helpt je graag. Je kunt een afspraak maken via de link hieronder of stuur een email naar [email protected]. Een gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Financiële check aanvragen
Tom
  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen